DeJongCeba uit Opmeer is gespecialiseerd in het aanleggen of reconstrueren van straatwerk. Bij voorkeur machinaal, sowieso onder supervisie van vakmensen. Vanzelfsprekend goed, snel, verantwoord en inclusief engineering. Desgewenst inclusief rioleringswerk en grondverzet.

Ons materieel

Ons materieel \
Compleet en ‘high tech’

Om er voor te zorgen dat we zowel kleine als grote klussen goed, snel en verantwoord kunnen uitvoeren, beschikken we over een breed scala aan goed onderhouden materieel. Denk hierbij aan (mini)shovels, (mobiele) kranen en (her)bestratingsmachines. Om kwaliteit, productiviteit, veiligheid en duurzaamheid te optimaliseren, zijn de machines uitgerust met de nieuwste technologieën en innovatieve oplossingen.

Machinaal straten

Machinaal straten \
Sneller, efficiënter, veilger

De voordelen van machinaal bestraten zijn evident; hogere productiviteit, betere arbeidsomstandigheden, snellere doorlooptijden en dus minder overlast voor omwonenden. Wat niet verandert, is de uitmuntende kwaliteit. Daarom bestraten we bij DeJongCeba indien mogelijk mechanisch en waar nodig handmatig. De gekozen oplossing is dus afhankelijk van situatie en materiaal. Een weloverwogen balans tussen innovatie en traditioneel vakmanschap!

StreetRobotics

StreetRobotics \
Volautomatische straatrobot

Eind vorige eeuw waren we één van de pioniers op het gebied van machinaal straten. Vandaag de dag geldt DeJongCeba nog altijd als een absolute specialist en lopen we voorop in de ontwikkeling van robotisering in straatwerk. Bijvoorbeeld door te participeren in de Strobo1, de volautomatische ‘straatrobot’ van StreetRobotics. DeJongCeba gaat vol voor innovatie, om zo duurzaam te investeren in onze mensen, onze relaties, onze branche en onze omgeving.

Ons werkgebied

Ons werkgebied \
kent geen grenzen

Vanuit onze vestiging in Opmeer (Noord-Holland) verzorgen we bestratingswerk voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. We bestraten woonwijken voor gemeenten, parkeerterreinen voor bedrijven, schoolpleinen voor onderwijsinstellingen, XXL terminals voor transporteurs en industrie. We realiseren binnenbestrating voor tuincentra en ontzorgen aannemers met onder- en bovengrondse oplossingen voor zowel woningbouw als utilitaire bouwprojecten.

Ons team

Ons team \
Streetwise en lean

DeJongCeba vertrouwt dagelijks op 25 proactieve en oplossingsgerichte eigen krachten. Allen actueel (bij)geschoold, vakkundig en vooral betrokken. Daarnaast beschikken we over een diep netwerk van partners, onderaannemers en leveranciers én de ondersteuning van onze zusterbedrijven uit de Bussola Groep. Dat maakt ons compleet en uiterst flexibel in de inzet van mankracht en materieel. Met de DeJongCeba kiest u voor korte lijnen, transparante communicatie en duurzame relaties op basis van wederzijds vertrouwen en respect.

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Joost of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Joost Groefsema
Joost Groefsema Directie 06-10457827
Ontzorgen

Ontzorgen \
Door zorgvuldige communicatie

DeJongCeba neemt graag de verantwoordelijkheid over zowel bestrating als grondwerk en riolering. Zo houden we grip op begroting, planning en kwaliteit. Elk project heeft één projectleider van DeJongCeba. Dat betekent één verantwoordelijk contactpersoon, die zorgvuldig communiceert met álle stakeholders (opdrachtgever, partners, eindgebruikers en omwonenden).

Onze organisatie

Onze organisatie \
Professioneel en vooruitstrevend

DeJongCeba is een middelgrote, allround infra-aannemer met meer dan 40 jaar ervaring in GWW. Vanuit een compacte maar uiterst professionele organisatie ontzorgen we opdrachtgevers d.m.v. een vooruitstrevende totaalaanpak. Naast het bestratingswerk verzorgen we (indien gewenst) ook onderzoek en engineering, rioleringswerk, grondverzet en sanering van (verontreinigde) grond – inclusief de inrichting van de buitenruimte zoals hekwerken en straatmeubilair.