Het woongebouw is van wooncorporatie Woonwaard en wordt gebouwd door aannemer Van Wijnen. De bestrating van de openbare ruimtes, zoals de rijweg en trottoirs, is volledig in handen van DeJongCeba, een klus die we met veel plezier uitvoeren voor zusterbedrijf Markus. Markus verzorgt daarnaast nog het grondwerk. Als alles volgens planning verloopt, wordt het project in Q2 van 2022 woonrijp opgeleverd voor de verhuur aan senioren.

Het gaat om in totaal 16 woningen en betreft fase 2 van de aanbouw van een gemengde wijk in Heerhugowaard. Bij fase 1 was DeJongCeba (toen nog Aannemersbedrijf De Jong Hoogwoud, zonder Ceba Bestratingen) eveneens betrokken voor bestratingswerkzaamheden. Destijds betrof het nieuwbouw van 47 appartementen en 30 eengezinswoningen.

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Cees of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Cees Bakker
Cees Bakker Uitvoering 06-51166350