Onder andere het opnieuw bestraten van de vloer met 8600m2 profielstenen in rood/zwart genuanceerd was onderdeel van ons werk. Daartoe leverden we circa 800 m3 straatzand die we op en onder de vloerverwarming hebben aangebracht. In het tuincentrum hebben we tevens afwateringsgoten en hemelwater-afvoersystemen aangebracht en hebben we de complete herinrichting van het parkeerterrein aangepakt. Daartoe behoorde ook het verwijderen van oud hekwerk en het plaatsen van een nieuw stalen hek dat dient als omheining van het buitenterrein.

Behalve vestiging Zaandam hebben we tevens Ranzijn Velserbroek met soortgelijke werkzaamheden geholpen bij de uitbreiding en renovatie van het tuincentrum. Ook daar hebben we de vloer vernieuwd, echter dit keer door middel van hergebruik van de bestaande profielstenen. Deze stenen zijn door ons gereinigd en opnieuw gelegd. Op die manier leveren we, samen met Ranzijn, een mooie bijdrage in de reductie van CO2-uitstoot.

Beide winkels zijn open gebleven tijdens de renovatie. Mede door de goede samenwerking tussen de verschillende partijen is het ons gelukt om de overlast zoveel als mogelijk te minimaliseren. We danken Ranzijn graag voor het in ons gestelde vertrouwen en zien uit naar meer mooie samenwerkingen!

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Joost of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Joost Groefsema
Joost Groefsema Directie 06-10457827