We begonnen met de aanleg van bouwwegen voor zusterbedrijf Markus, de partij die verantwoordelijk was voor het bouwrijp maken van het nieuwbouwterrein. Nu, in de woonrijpfase, hogen we tuinen op en werken deze af. Met gebakken dikformaten leggen we flink wat meters rijweg aan in de wijk en in de trottoirs gebruiken we gebakken waalformaten. We hebben afwatering aangelegd door middel van straat- en trottoirkolken en ook voor de aanleg van groen bereiden we veel voor. Zo graven we boomgaten voor de aanplant van nieuwe bomen, realiseren we diverse speelveldjes en leggen een halfverharding wandelpad aan dat dwars door de wijk loopt. Een ‘gouden’ ader door het groene recreatie- en woongebied.

Klimaatadaptief wandelpad
Om de realisatie van het wandelpad mogelijk te maken hebben we de bestaande grond afgegraven en een verharde onderbaan als basis gelegd. Bovenop de verharding passen we Eco d’Or toe, een halfverharde bovenlaag. De eigenschappen van Eco d’Or zorgen ervoor dat hemelwater geleidelijk in de bodem wordt opgenomen. Daarmee verhogen we de klimaatadaptiviteit bij bijvoorbeeld hevige regenval en daarbij ziet het er ook nog eens heel mooi uit!

Samen doen
Bij dit grootschalige project versterken drie zusterbedrijven elkaars kennis en kunde; DeJongCeba werkt samen met en onder de paraplu van Markus. Ook zijn er werkzaamheden uitgevoerd voor Sturm BV. Het is een grote bouwplaats van samen doen, samen denken en gezamenlijke trots.

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Klaas of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Klaas Wiltjer
Klaas Wiltjer Uitvoering 06-17063478