In opdracht van Frank Bakker Tuinen hebben we bestaande bestrating verwijderd. In de plaats daarvan hebben we natuurstenen tegels aangebracht en ‘oude broodjes’, zoals gebakken klinkers ook wel worden genoemd. In totaal hebben we in Obdam zo’n 1.000 vierkante meter straatwerk aangebracht.

Circulair materiaalgebruik
De klinkers die we bij dit project hebben gebruikt zijn een recycle-product, materiaal dat we uit een ander bestratingsproject hebben verkregen. Het proces van materiaalhergebruik verzorgen we bij DeJongCeba volledig intern. We verwijderen bestaande bestrating, reinigen deze en brengen het vervolgens op dezelfde of een andere projectlocatie weer aan. Op die manier dragen we graag ons steentje bij op het gebied van reductie van CO2-uitstoot.

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Cees of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Cees Bakker
Cees Bakker Uitvoering 06-51166350