In gulle bewoordingen prees Ronald Worp, Toezichthouder Civiel bij SED organisatie, ons opgeleverde werk in de gemeenten Drechterland en Enkhuizen: “Kan niet anders zeggen dat deze stratenmakers vakwerk maken onder de hamer.” Een mooi compliment!

Gedurende een periode van vier jaar (2020-2024) verzorgt DeJongCeba alle klein- en grootonderhoud aan bestrate wegen in de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland (SED). De afgelopen weken pakten we het straatwerk aan op de Oude Gracht in de oude binnenstad van Enkhuizen en in de Tuinstraat in Hoogkarspel. De Oude Gracht loopt langs de stadsgracht en is met traditionele gebakken straatklinkertjes bestraat. In zowel Enkhuizen als Hoogkarspel hebben we het complete straatwerk opgenomen en schoongemaakt, bepaalde delen opgehoogd om vervolgens de bestrating met het juiste afschot en vlakheid weer netjes aan te brengen.

Joost Groefsema spreekt met trots over zijn team: “Ons werk is een ambacht, mensenwerk. Geweldig als de kwaliteit ervan wordt opgemerkt door een opdrachtgever. Maar we doen het natuurlijk niet alleen. De samenwerking met de SED organisatie is vanaf het begin goed. Vooral de communicatie onderling is prettig. Zijn er uitdagingen, dan vliegen we die op een praktische manier aan met elkaar. Ronald is al vanaf 2020 toezichthouder bij groot onderhoud, het contact is altijd fijn. We zijn heel blij met onze opdrachtgever!”

Over de SED organisatie
De SED Organisatie is opdrachtgever voor de aanbesteding van de RAW-Raamovereenkomst ‘Klein- en grootonderhoud aan elementenverhardingen’. De organisatie is een ambtelijke fusieorganisatie en werkt voor de besturen van de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. Bij de SED organisatie werken bijna 400 medewerkers die ruim 60.000 inwoners en verschillende bedrijven dienen. Het werkgebied ligt aan het IJsselmeer en het Markermeer en is veelzijdig, recreatief en cultuurhistorisch. De missie van de SED is samen werken aan een prettige woon-werk en leefomgeving.

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Joost of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Joost Groefsema
Joost Groefsema Directie 06-10457827