Ter uitbreiding van ons team zoeken wij:


- Werkvoorbereider/Calculator
- Vakman GWW
- Kraanmachinist
- Stratenmaker(s)

We zijn een trotse club aanpakkers, kom erbij!

Bij DeJongCeba werk je in een gezellig en hecht team van 25 eigen vakmensen. Met elkaar werken we prettig samen, hebben plezier en het liefst houden we de lijnen kort. Je krijgt bij ons alle ruimte om zelf te ontdekken en te leren in de praktijk. Als het moet stropen we de mouwen op en we denken het liefst in oplossingen. Want samen streven we altijd naar het beste resultaat.

Wie zijn wij?

DeJongCeba is een middelgrote aannemer met 40 jaar ervaring in GWW. Met onze expertises (machinaal) bestraten, rioleringswerk en grondverzet werken we vooral voor gemeenten en aannemers. Elke dag is anders!

Bij DeJongCeba zijn we maatschappelijk betrokken en streven we naar een verduurzaming van onze branche. Dat doen we door kansen te benutten die technologie ons biedt, om zo betere en veiligere werkomstandigheden te creëren voor onze mensen. Om dit te bewerkstelligen, investeren we continu in innovatie. Vind jij dat ook interessant? Denk vooral met ons mee.

Geïnteresseerd?

Alle informatie over de vacatures of solliciteren bij DeJongCeba vind je op Werken bij.
Met gemotiveerde mensen komen we graag in contact.

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Joost of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Joost Groefsema
Joost Groefsema Directie 06-10457827