In 2020 dong DeJongCeba mee naar de openbare aanbesteding voor alle onderhoud aan bestrate wegen in de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland en won deze. De ingangsdatum van de raamovereenkomst was 1 juli 2020 en loopt uiterlijk tot en met 30 juni 2024.

Naast klein- en grootonderhoud aan elementenverhardingen behoren nog twee onderdelen tot de scope van deze RAW-Raamovereenkomst. Dat zijn het oplossen van calamiteiten aan elementenverhardingen binnen de drie gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland en de nieuwe aanleg van elementenverhardingen in combinatie met onderhoud aan elementenverhardingen op locaties (zowel bij klein- als grootonderhoud aan elementenverhardingen) in hetzelfde gebied.

Over de SED organisatie
De SED Organisatie is opdrachtgever voor de aanbesteding van de RAW-Raamovereenkomst ‘Klein- en grootonderhoud aan elementenverhardingen’. De organisatie is een ambtelijke fusieorganisatie en werkt voor de besturen van de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. Bij de SED organisatie werken bijna 400 medewerkers die ruim 60.000 inwoners en verschillende bedrijven dienen. Het werkgebied ligt aan het IJsselmeer en het Markermeer en is veelzijdig, recreatief en cultuurhistorisch. De missie van de SED is samen werken aan een prettige woon-werk en leefomgeving.

Locatie:
3 gemeenten

Opdrachtgever:
SED Organisatie

Oplevering:
Medio 2024

Expertises:
Bestrating

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Thomas of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Thomas Molenaar
Thomas Molenaar Uitvoering 06-22500652