De Nieuwe Tuinderij Oost is een nieuwbouwproject in Zuidoostbeemster. DeJongCeba’s zusterbedrijf Markus won de aanbesteding voor het bouw- en woonrijp maken van het nieuwbouwterrein waar circa 300 woningen worden gerealiseerd. Aan de DeJongCeba besteedde Markus het woonrijp maken uit. Wij legden afwatering aan door middel van straat- en trottoirkolken en brachten alle bestrating/verhardingen in het straatbeeld aan. Ook de halfverhardingen (paden door de wijk), de groenvoorziening en de openbare verlichting is met grote zorg aangelegd door het team van DeJongCeba.

Over De Nieuwe Tuinderij Oost
De Nieuwe Tuinderij Oost ligt in Zuidoostbeemster, een landelijk dorpje met een kleine 2700 inwoners, vlakbij Purmerend. Binnen dit nieuwbouwplan zijn circa 300 woningen gerealiseerd, van diverse afmetingen. De wijk wordt kindvriendelijk, groen en gasloos. Als eerste wijk in de Beemster zijn de woningen voorzien van een aansluiting op het warmtenet van Stadsverwarming Purmerend. Dat is meteen ook een primeur voor de stadsverwarming, want tot nu toe zijn er alleen maar Purmerendse woningen aangesloten op de grote warmwaterkraan.

Locatie:
Zuidoostbeemster

Opdrachtgever:
Markus BV

Oplevering:
Eind 2022

Expertises:
Bestrating
Grondverzet
Rioolwerk

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Klaas of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Klaas Wiltjer
Klaas Wiltjer Uitvoering 06-17063478