In de gemeente Heerhugowaard is Kodi (opdrachtgever) partner in het realiseren van het nieuwe wooncomplex Lapis Lazuli. Die positie verkreeg Kodi vanuit zijn participatie in de Duurzame Ring Heerhugowaard Exploitatie. Deze partij levert duurzame warmte/koude aan Lapis Lazuli en zorgt ervoor dat dit appartementencomplex wordt aangesloten op het Waerdse Energie Circuit. Dat doen ze met toepassing van een BWKO-installatie.

Voor de levering van warmte/koude bracht DeJongCeba warmte/koude bronleidingen aan in de grond. Om de leidingen ook onder de nabijgelegen rotode te kunnen leggen, realiseerde Moll Gestuurd Boren in opdracht van DeJongCeba een gestuurde boring onder de rotonde door.

Er zijn plannen om het BWKO- systeem in de nabije toekomst aan te sluiten op het hoofdnet van de Duurzame Ring Heerhugowaard waardoor er eveneens retourwarmte van de industrie hergebruikt gaat worden om zodoende de duurzaamheid verder te vergroten.

Locatie:
Heerhugowaard

Opdrachtgever:
Kodi BV

Oplevering:
Augustus 2021

Expertises:
Rioolwerk

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Joost of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Joost Groefsema
Joost Groefsema Directie 06-10457827