Voor de realisatie van woningbouwproject Lapis Lazuli (207 woningen) in Heerhugowaard heeft DeJongCeba de bouwput volledig ontgraven en alle grond- en rioolwerkzaamheden verricht die de bouw van dit omvangrijke wooncomplex mogelijk maken. We leggen de complete hemelwater- en vuilwaterriolering aan en plaatsen daartoe pompputten en een persriool. Met veel aandacht voor een uitstekende bodemkwaliteit brengen we drainage aan en infiltratievoorzieningen om het regenwater op te vangen zodat de grond het water langzaam kan opnemen. Ten slotte zorgen we voor de bestrating in de parkeergarage.

Wonen in Lapis
Lapis Lazuli omvat in totaal 207 woningen, plus commerciƫle ruimten. Het wooncomplex is centraal gelegen, zo'n 10 autominuten van Alkmaar. Het woongebouw grenst aan het stadsplein en wordt verbonden door middel van een trap met het groene binnenhof van het complex. Alles is gericht op verlevendiging van dit centrale deel van het stadshart.

Locatie:
Heerhugowaard

Opdrachtgever:
M.J. de Nijs en Zonen

Oplevering:
Medio 2022

Expertises:
Bestrating
Grondverzet
Rioolwerk

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Klaas of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Klaas Wiltjer
Klaas Wiltjer Uitvoering 06-17063478