Tuincentrum Ranzijn Tuin & Dier in Zaandam ondergaat een grondige renovatie. DeJongCeba verzorgt de bestratingswerkzaamheden en het riool- en grondwerk. Onder andere het opnieuw bestraten van de vloer met 8600m2 profielstenen in rood/zwart genuanceerd is onderdeel van ons werk. Daartoe leverden we circa 800 m3 straatzand die we op en onder de vloerverwarming hebben aangebracht. In het tuincentrum brengen we tevens afwateringsgoten en hemelwater-afvoersystemen aan en verzorgen we de complete herinrichting van het parkeerterrein. De winkel blijft open tijdens de renovatie. Mede door de goede samenwerking tussen de verschillende partijen lukt het ons om de overlast zoveel als mogelijk te minimaliseren.

Over Ranzijn Tuin & Dier
Ranzijn Tuin & dier is een speciaalzaak voor dieren-, tuin- en huisproducten. Om optimale en complete dierverzorging te kunnen bieden is er tevens een dierenarts gevestigd, een trimsalon en een hondenwasstraat.

Locatie:
Zaandam

Opdrachtgever:
Deforche Construction Group

Oplevering:
Maart 2022

Expertises:
Grondverzet
Bestrating
Rioolwerk

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Joost of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Joost Groefsema
Joost Groefsema Directie 06-10457827