Winkelmadepark is een bijzonder woonconcept waarbinnen bestaande woningen en de openbare buitenruimtes grondig zijn gerenoveerd. Het transformatieproject omvat 92 woningen waaronder eengezinswoningen en één- en tweekamerappartementen die allemaal energielabel A verkrijgen.

DeJongCeba verzorgde in Winkelmadepark de aanleg van het hoofdriool, plus het plaatsen van de straat- en trottoirkolken en kolkleidingen die de neerslag op straat, parkeerplaatsen en trottoirs verzamelen. Daarnaast verrichtten we uitgebreid meetwerk om vervolgens maatwerk kantopsluitingen, bestrating en asfaltverhardingen aan te brengen, alsook terreinmeubilair en de openbare verlichting.

Over Winkelmadepark
Bewoners van Winkelmadepark hebben zorg voor de woonomgeving en zorg voor elkaar. Wonen in Winkelmadepark is wonen ‘in gezamenlijkheid’, met ieder een eigen voordeur en een eigen plek. De woningen zijn bedoeld voor jong, oud, alleenstaanden, stellen of gezinnen. Hoe het concept precies wordt ingevuld, bepalen de bewoners zelf. Het zijn bewoners die er graag samen voor zorgen dat het prettig wonen is in Winkelmadepark. Een handje helpen bij het tuinonderhoud van het park. Een boodschap voor iemand doen. Even met de buurman meegaan naar de huisarts of een schilderij ophangen voor de buurvrouw. Binnen Winkelmadepark zal dit heel gewoon zijn om dat voor elkaar te doen. Een bijzonder project!

Locatie:
Winkel

Opdrachtgever:
Gemeente Hollands Kroon

Oplevering:
Augustus 2021

Expertises:
Bestrating
Rioolwerk
Grondverzet

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Joost of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Joost Groefsema
Joost Groefsema Directie 06-10457827