Passie voor ons vak

Een fijne werkomgeving, dat is belangrijk. En fijn werken bij DeJongCeba doe je zij aan zij met andere gepassioneerde vakmensen. We leren van elkaar, gunnen ieder z'n succes en vieren die samen. Met een gezonde dosis motivatie zetten we ons als team in voor mooie projecten. In opdracht van bijvoorbeeld gemeenten, aannemers en tuincentra. Dat doen we al 40 jaar. En met succes!

Vacature \
Werkvoorbereider/Calculator

Je bent verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding van interessante straatwerk- en grondverzetprojecten. Wij zoeken een kandidaat die communicatief sterk is, meedenkt en goed is in het stellen van prioriteiten.

Vacature \
Vakman GWW

Ben jij van alle GWW-markten thuis en zoek je een veelzijdige baan? DeJongCeba is op zoek naar een gemotiveerde Vakman GWW!

Vacature \
Kraanmachinist

In deze veelzijdige baan werk je aan uiteenlopende projecten qua straatwerk en grondverzet. Onze ideale kandidaat heeft ervaring, is betrouwbaar en kan zelfstandig werken.

Vacature \
Stratenmaker(s)

Ben je stratenmaker en op zoek naar een (betere) nieuwe baan?
Kom bij ons werken!

Werken bij DeJongCeba?

Bij interesse zien we je cv en motivatie graag tegemoet via info@DeJongCeba.nl.

Vragen? Neem contact op met Joost of laat via onderstaand formulier je gegevens achter.
We nemen spoedig contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Joost Groefsema
Joost Groefsema Directie 06-10457827