Bij voorkeur zoeken wij een stratenmaker met ervaring. Ook vinden wij het belangrijk dat onze nieuwe werknemer betrouwbaar is en zelfstandig kan werken. Daarnaast ben je in bezit van rijbewijs B/BE en het VCA-certificaat.

Werken bij DeJongCeba

Als nuchtere Noord-Hollanders zijn we praktisch ingesteld. Werk je bij DeJongCeba, dan denk je in oplossingen en stroop je de mouwen op. Uitdagingen pak je beet, samen gaan we ervoor. Vanzelfsprekend in samenwerking met de klant, collega’s en andere betrokken partijen.


Een fijne werkomgeving, dat is belangrijk. En fijn werken bij DeJongCeba doe je zij aan zij met andere gepassioneerde vakmensen. We leren van elkaar, gunnen ieder z'n succes en vieren die samen. Met een gezonde dosis motivatie zetten we ons als team in voor mooie projecten. In opdracht van bijvoorbeeld gemeenten, aannemers en tuincentra. Dat doen we al 40 jaar. En met succes!


Wil jij dat ook? Je bent van harte welkom.

Werken bij DeJongCeba?

Bij interesse zien we je cv en motivatie graag tegemoet via info@DeJongCeba.nl.

Vragen? Neem contact op met Joost of laat via onderstaand formulier je gegevens achter. We nemen spoedig contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Joost Groefsema
Joost Groefsema Directie 06-10457827