Tijdens de kerstvakantie werden 2 gloednieuwe RELLY'S aan DeJongCeba geleverd, ter vervanging van onze 2 diesel mini-shovels. RELLY is een door De Schans BV ontwikkelde elektrische mini-shovel die in 2022 nieuw op de markt is geïntroduceerd. Afgelopen maandag hebben we de machines voor het eerst ingezet bij de reconstructie van het Kerkeveld in Venhuizen voor de gemeente Drechterland. We kijken uit naar vele emissieloze kilometers!

DeJongCeba heeft recent flink geïnvesteerd in het verduurzamen van het machinepark. Naast de vervanging van de twee diesel-shovels door nieuwe elektrische shovels werden elektrische trilplaten aangeschaft, een elektrische trilstamper en een elektrische werkbus. Daarmee kan DeJongCeba opdrachtgevers van dienst zijn in emissieloos straatwerkonderhoud.

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Joost of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Joost Groefsema
Joost Groefsema Directie 06-10457827