DeJongCeba ontzorgt gemeenten, aannemers en bedrijven bij de (her)inrichting van de ondergrondse infrastructuur. Daarin is een toekomstbestendig riool onmisbaar. DeJongCeba ontwerpt en implementeert innovatieve en duurzame oplossingen voor complexe rioolvraagstukken.

Onze oplossingen

Onze oplossingen \
Compleet en innovatief

Of het nou gaat om een hoofdriool of een perceel-aansluiting, een gemengd of gescheiden rioolsysteem, een vrijvervalriool, drukriool of persleiding; DeJongCeba is allround in rioleringswerk. Vanzelfsprekend inclusief putten en kolken, indien gewenst inclusief grondwerk, bestrating, onderhoud en inspecties. Ook met meer duurzame en innovatieve oplossingen hebben we ruimschoots ervaring. Denk hierbij aan bassins en bergingsriolen, bronnering en bemaling, drainagesystemen, transportriolering en infiltratievoorzieningen.

Team en organisatie \
Proactief en betrokken

DeJongCeba uit Opmeer is een middelgrote infra-aannemer met meer dan 40 jaar ervaring in rioleringswerk. Ons compacte team bestaat uit 25 proactieve en betrokken meedenkers. Wij staan voor een professionele benadering, duurzame samenwerking, heldere communicatie en respect voor mens en milieu.

Ons materieel \
Hypermodern en verantwoord

DeJongCeba beschikt over een breed scala aan hypermodern materieel zoals graafmachines, kranen, shovels en pompen. Vanzelfsprekend goed onderhouden conform regelgeving en voorzien van de nieuwste innovaties. Denk hierbij aan duurzame en ‘stille’ aandrijving (voor minimale omgevingsimpact) en GPS-technologie (realtime 3D-weergave van de situatie). Onze gekwalificeerde machinisten werken daardoor uiterst efficiënt, nauwkeurig en veilig.

Klimaatadaptie \
Bewust en toekomstgericht

Het wordt steeds drukker en warmer in Nederland. Een blijvende toename van regen en afvalwater vraagt om reconstructies van bestaande, overbelaste rioleringsstelsels én een toekomstbestendige inrichting van nieuwe riolen. Bij het engineeren van rioleringen houdt DeJongCeba daarom rekening met zowel actuele als toekomstige omstandigheden. Denk hierbij aan bodemgesteldheid, waterdoorlatendheid, (grond)waterstanden, wettelijk gestelde eisen en normen, bebouwing en andere mogelijke omgevingsveranderingen.

Engineering \
Focus en specialisatie

Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom werken we nauw samen met onze collega’s van BodemPlan, het interne engineeringsbureau van Bussola Groep. Namens DeJongCeba levert BodemPlan grondig onderzoek, deskundig advies en innovatief ontwerp voor onze rioolwerken – inclusief benodigde vergunningen en afstemming met bevoegd gezag. Het resultaat: een uiterst zorgvuldige voorbereiding door BodemPlan én focus op eigen expertises binnen DeJongCeba.

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Joost of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Joost Groefsema
Joost Groefsema Directie 06-10457827
Ontzorgen

Ontzorgen \
door zorgvuldige communicatie

DeJongCeba neemt graag de verantwoordelijkheid over zowel riolering als bestrating en grondwerk. Zo houden we grip op begroting, planning en kwaliteit. Elk project heeft één projectleider van DeJongCeba. Dat betekent één verantwoordelijk contactpersoon, die zorgvuldig communiceert met álle stakeholders (opdrachtgever, partners, eindgebruikers en omwonenden).

Bussola Groep

Rioolwerk \
Integrale oplossing

DeJongCeba is onderdeel van Bussola Groep, een collectief van complementaire bedrijven in infra. Denk hierbij aan specialisten in engineering, sloop, sanering, GWW, afvalverwerking, energiesystemen en bovengrondse inrichting. De aanwezige handen, hoofden en wielen bij de zusterbedrijven maken DeJongCeba slimmer, flexibeler en completer. Samen bieden we een onderscheidende, integrale oplossing voor rioleringsprojecten