Het doel van de herinrichting was het vervangen/reconstrueren van de riolering, de elementenverhardingen, het openbare groen en de verlichting. DeJongCeba bracht er de huisaansluitingen aan, verrichtte grondverzetwerkzaamheden en verving/reconstrueerde alle elementenverhardingen. Een allround project!

In de wijk is het oude rioolstelsel – een gemengd rioolsysteem waarbij regenwater en vuilwater in één buis werden afgevoerd – omgebouwd tot een gemengd stelsel met twee buizen: één buis voor het regenwater en één buis voor het vuile water. Hemelwater wordt zo in eigen gebied gehouden, en er hoeft minder schoonwater naar de zuivering. Bovendien, een gescheiden rioolstelsel is klimaatadaptief en voorkomt wateroverlast bij hevige regenval.

Locatie:
Den Oever

Opdrachtgever:
Sturm B.V.

Expertises:
Rioolwerk
Bestrating
Grondverzet

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Bas of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Bas Rosa Bian
Bas Rosa Bian Uitvoering 06-20752280