De reconstructie heeft betrekking op de Nieuweweg, de Grasweg, Pastoor Philipponastraat en de Spoorsingel. DeJongCeba’s werk bestaat in hoofdzaak uit het ontgraven en vervoeren van grond en zand, het leveren en aanbrengen van riolering, persleidingen, elementenverhardingen en kantopsluitingen, en de asfaltering voor de aanleg van de nieuwe fietsstraat. En ten slotte verzorgen we de inrichting en plaatsing van het openbare groen. In het werk zit ook het spiegellassen van een persleiding, een specialisme dat we oppakken met zusterbedrijf Murmex.

Met de rioolreconstructie pakt de gemeente onder andere wateroverlast aan bij hevige regenval. Op dit moment ligt er een gemengd rioolstelsel, deze vervangt DeJongCeba door een gescheiden systeem met twee buizen: één voor regenwater en één voor vuilwater. Ook leggen we een drainstelsel aan om de grondwaterstand in de wijk blijvend te stabiliseren. Gedurende de graafwerkzaamheden maken we gebruik van trillingsmonitoring om de effecten van ons werk te controleren, en zo mogelijk bij te sturen om eventuele schade aan nabije bebouwing te voorkomen. Daarnaast hebben we uit voorzorg bij alle woningen vooropnames gedaan.

Locatie:
Anna Paulowna

Opdrachtgever:
Gemeente Hollands Kroon

Project is in uitvoering.
Oplevering is naar verwachting in januari 2024.

Expertises:
Bestrating
Grondverzet
Rioolwerk

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Klaas of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Klaas Wiltjer
Klaas Wiltjer Uitvoering 06-17063478