Grondverzet is nodig voor bijvoorbeeld de aanleg van straatwerk, een park, een riool, het uitgraven van een parkeergarage of voor het bouwrijp maken bouwterrein. DeJongCeba verzorgt grondwerk voor met name aannemers en gemeenten in Noord-Holland en ver daarbuiten. Dat doen we vooral goed, snel, veilig en verantwoord.

Onze organisatie

Onze organisatie \
Ervaren en professioneel

DeJongCeba is een middelgrote infra-aannemer met meer dan 40 jaar ervaring in grondwerk. Vanuit een compacte en professioneel ingerichte organisatie verrichten we grondverzet voor zowel kleine als grootschalige infrawerken. Van nieuwbouw tot herinrichting, van woningbouw tot utilitaire projecten. Daarin zijn een zorgvuldige voorbereiding, een transparante aanpak en heldere communicatie voor ons vanzelfsprekend.

Ons team \
Betrokken en vooruitstrevend

Bij DeJongCeba denken we klant- en oplossingsgericht. Ons team – van binnen naar buiten – is proactief en betrokken, wat leidt tot de flexibiliteit en verantwoordelijkheid die opdrachtgevers anno 2022 (mogen) verwachten. Een gezonde mix van ervaren vaklieden en leergierige talenten, die samen zoeken naar innovatieve oplossingen. Meedenkers in zowel voorbereiding als uitvoering, uiteraard met zorg en aandacht voor een onberispelijk eindresultaat.

Ontzorgen \
door zorgvuldige communicatie

DeJongCeba neemt graag de verantwoordelijkheid over zowel grondwerk als bestrating en riolering. Zo houden we grip op begroting, planning en kwaliteit. Elk project heeft één projectleider van DeJongCeba. Dat betekent één verantwoordelijk contactpersoon, die zorgvuldig communiceert met álle stakeholders (opdrachtgever, partners, eindgebruikers en omwonenden).

Ons materieel

Ons materieel \
Innovatief en duurzaam

DeJongCeba beschikt over een breed scala aan hypermodern materieel zoals shovels en graafmachines. Vanzelfsprekend goed onderhouden conform regelgeving en voorzien van de nieuwste innovaties. Denk hierbij aan duurzame en ‘stille’ aandrijving (voor minimale omgevingsimpact) en GPS-technologie (realtime 3D-weergave van de situatue). Onze gekwalificeerde machinisten werken daardoor uiterst efficiënt, nauwkeurig en veilig.

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Joost of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Joost Groefsema
Joost Groefsema Directie 06-10457827
Bussola Groep

Grondwerk \
Integrale oplossing

DeJongCeba is onderdeel van Bussola Groep, een collectief van complementaire bedrijven in GGW. Denk hierbij aan specialisten in engineering, sloop, sanering, infra, afvalverwerking, materiaal en energiesystemen. De aanwezige handen, hoofden en wielen bij de zusterbedrijven maken DeJongCeba slimmer, flexibeler en completer. Samen bieden we een onderscheidende, integrale oplossing voor grondwerk.

Engineering

Engineering \
Focus en specialisatie

Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom werken we nauw samen met onze collega’s van BodemPlan, het interne engineeringsbureau van Bussola Groep. Namens DeJongCeba levert BodemPlan grondig onderzoek, deskundig advies en innovatief ontwerp voor onze grondwerken – inclusief benodigde vergunningen en afstemming met bevoegd gezag. Het resultaat: een uiterst zorgvuldige voorbereiding door BodemPlan én focus op eigen expertises binnen DeJongCeba.