Woningbouwproject De Drie Hofjes bevindt zich in de gemeente Opmeer waar de DeJongCeba al jaren huisaannemer is. En zoals de naam al doet vermoeden, bestaat het project uit drie woonhofjes, een mix van 35 grondgebonden woningen en 16 appartementen en maisonnettes. In opdracht van bouwende aannemer Van Braam-Minnesma en ontwikkelaar De VastgoedAdviseur heeft DeJongCeba de bouwputten afgegraven, het perceel van zo’n 10.000 vierkante meter bouwrijp gemaakt en het hoofdriool aangelegd. Het werk nadert afronding! Van Braam-Minnesma start op korte termijn met de ruwbouw.

De bouwlocatie ligt pal aan De Wijzend, een watergang in de kern van Spanbroek waarlangs ooit schepen werden bevoorraad voor handel en industrie. Het is de plek waar eind vorig jaar het fabriekscomplex van JET BIK is gesloopt, een van de laatste stukken bedrijvigheid in het dorp die worden getransformeerd in een woonwijk.

De Drie Hofjes is ontwikkeld door De VastgoedAdviseur uit Alkmaar en wordt gebouwd door aannemer Braam-Minnesma uit Wormerveer. Breddels Architecten uit Heerhugowaard verzorgde de ontwerpen en Klaver Makelaardij uit Nieuwe Dorp doet de woningverkoop.