De gemeente Opmeer hield een aanbesteding ten behoeve van het onderhoud aan de elementenverharding op diverse locaties binnen de gemeente Opmeer. Net als voorgaande aanbestedingen is ook deze raamovereenkomst voor 2 jaar aan DeJongCeba gegund. De contractperiode liep in eerste instantie van 1 januari 2019 tot 31 december 2020. Gemeente Opmeer was zeer tevreden en heeft het onderhoudscontract twee maal verlengd. Eind 2022 loopt de raamovereenkomst af.

Binnen het onderhoudscontract valt het herstellen en/of aanbrengen van alle voorkomende elementenverharding en kantopsluitingen, kleine rioleringswerkzaamheden, de aanleg of het herstellen van huis- en kolkaansluitingen en bijkomend grondwerk op verschillende locaties binnen de gemeente Opmeer.

Locatie:
Gemeente Opmeer

Opdrachtgever:
Gemeente Opmeer

Expertises:
Bestrating

Nieuwsgierig naar DeJongCeba?
Een keertje sparren kan altijd!

Neem vrijblijvend contact op met Joost of laat via onderstaand formuliertje je contactgegevens achter, dan neemt hij zo snel mogelijk contact met je op.

Door het formulier te verzenden, gaat u akkoord met het opslaan van uw gegevens zoals omschreven in onze privacy statement.

Joost Groefsema
Joost Groefsema Directie 06-10457827